1 octombrie 2023

Astăzi, 01.10.2023 din jurul orei 00:40, circulația feroviară pe secția Ilteu-Ilia este întreruptă ca urmare a producerii unui deranjament la infrastructura feroviară din cauza defectării unui tren privat de marfă, generând astfel întârzieri semnificative în circulația trenurilor CFR Călători care tranzitează zona afectată.

Călătorii vor primi apă și produse preambalate în Arad și Simeria.

Aceste întârzieri genereză decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinație.

Până la restabilirea circulației în condiții de siguranță de către echipa de intervenție a CFR SA, trenurile CFR Călători cu circulație pe zona afectată staționează.

Circulația în zona afectată se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre aspecte referitoare la intervențiile ce au loc ca urmare a întreruperii circulației (timp de remediere și reluarea acesteia) între Ilteu-Ilia pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.