București, 19 februarie  2024

În urma solicitării primite de la managerul infrastructurii – CFR SA pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Palanca şi Ghimeş, în perioada 04 – 15 martie 2024, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor, astfel:

In zilele de 04, 05, 06 martie 2024          

 • Trenul IR 1541 Iaşi – Siculeni – Braşov  va circula pe distanţa Iaşi  (pl. 06.30) – Siculeni (sos.12.14), iar pe distanţa Siculeni – Braşov va circula trenul IR 12541 Siculeni(pl. 13.18) – Braşov (sos.15.10).
 • Trenul R 5203 Mărăşeşti  – Miercurea Ciuc va fi anulat pe distanța Siculeni – Miercurea Ciuc și va circula conform graficului de circulație pe relația Mărăşeşti  – Siculeni.
 • Trenul R 5211 Miercurea Ciuc – Onești va fi anulat pe distanța Miercurea Ciuc – Siculeni și va circula conform graficului de circulație pe relația Siculeni – Onești.
 • Trenul R 4520 Siculeni – Miercurea Ciuc se anulează.

In perioada de 04 – 15 martie 2024

 • Trenul IR 1543 Brașov  – Siculeni – Iași va circula trenul IR 12543 Brașov (pl. 13.36) – Iași (sos.21.31).

De asemenea, vor interveni modificări și în circulația unor trenuri regio care vor fi anunțate la nivel local, în stațiile de cale ferată.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații despre circulația trenurilor:

 • la 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
 • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
 • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
 • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
 • pe site-ul  www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
 • la personalul nostru din staţii.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.