02 iulie 2024

Pentru optimizarea circulației și pentru o mai bună repartiție a călătorilor raportat la stația de destinație și la circulația trenurilor, începând cu data de 15 iulie 2024, la trenul estival IR 1936 care circulă pe ruta Constanţa -București Nord (plecare 16:45) – Buftea (sosire 16:58) – Brașov – Sibiu i se va suprima oprirea din stația Buftea.

Pasagerii care călătoreau cu acest tren au la dispoziție în continuare alte două trenuri ce au plecarea și sosirea la ore apropiate lui IR 1936, astfel: R 3027 București Nord (plecare 16:35) – Buftea (sosire 16:54) și RE 5007 București Nord (plecare 16:59) – Buftea (sosire 17:16).

Această modificare va fi aplicată și la trenul IR 1635 București Nord – Buftea care circulă în perioada de extrasezon, în condițiile lui IR 1936. De asemenea, călătorii pot utiliza pe ruta București Nord – Buftea și celelalte trenuri înscrise în graficul de circulație pe această relație.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au deja bilete achiziționate la trenul IR 1936 pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

 Informații despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.

Despre CFR Călători:

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.