9 ianuarie 2024

Astăzi, 9 ianuarie 2024, din motive obiective, sunt anulate trenurile RE 9253 și RE 9263 București Nord – Pitești – Craiova și retur. Călătorii care circulă pe această rută vor fi preluați de celelalte trenuri aflate în programul de transport.

Totodată, din motive obiective este anulat trenul R 2072 în relația Podu Olt – Râmnicu Vâlcea.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații despre circulația trenurilor:

  • la 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.