8 aprilie 2019

Pentru efectuarea de către CFR SA de lucrări la infrastructura feroviară, CFR Călători informează că în zilele de 13 și 14 aprilie 2019 între staţiile Sâncrăieni – Miercurea Ciuc, vor interveni următoarele modificări în circulaţia trenurilor:

  • trenul IR  1645 București Nord – Târgu Mureș va circula ca tren IR 12645 pe ruta București Nord (pl. 12:15) – Ploiești Vest – Brașov – Sâncrăieni (sos. 16:33). Între stațiile Sâncrăieni – Miercurea Ciuc se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto. Pe distanța Miercurea Ciuc (pl. 17:15) – Târgu Mureș (sos. 21:18) va circula ca tren IR 12649.
  • trenul IR  1646 Târgu Mureș  – București Nord va circula ca tren IR 12646 pe ruta Târgu Mureș (pl. 12:59) – Miercurea Ciuc (sos. 16:51). Între stațiile Miercurea Ciuc – Sâncrăieni se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto. Pe distanța Sâncrăieni (pl. 17:35) – Brașov – Ploiești Vest – București Nord (sos. 22:00) va circula ca tren IR 12648.

De asemenea, intervin modificări și în circulația trenurilor Regio din zonă, acestea fiind anunțate la nivel local în stațiile de cale ferată.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.