25 ianuarie 2023

La solicitarea CFR SA –  managerul căii ferate, de realizare a unor lucrări la infrastructura feroviară, vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel :

între stațiile Hm Lunca de Sus și Livezi Ciuc, în perioada 15-17 februarie 2023

  • trenurile IR 1541 și IR 1543 Iași – Siculeni – Miercurea Ciuc – Brașov și retur se anulează.
  • trenul R 5203 Mărăşeşti  – Miercurea Ciuc va fi anulat pe distanța Lunca de Sus – Miercurea Ciuc și va circula conform graficului de circulație pe relația Mărăşeşti  – Lunca de Sus.
  • trenul R 5211 Miercurea Ciuc  – Oneşti va fi anulat pe distanța Miercurea Ciuc – Lunca de Sus și va circula conform graficului de circulație pe relația Lunca de Sus  – Onești.

între staţiile Buzău Sud –Cilibia, în data de 20 februarie 2023 

  • trenul R 8202 Feteşti – Buzău va avea o durată de parcurs mai mare cu aproximativ 25 minute.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional de transport feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.