29 februarie 2024

 

Pentru realizarea pe secţia Ilteu -Vărădia – Radna a unor lucrări la infrastructura feroviară, solicitate şi realizate de către CFR SA –  administratorul căii ferate, în circulația trenurilor vor interveni modificări, astfel:

În perioada 7 – 14 mai  2024,  trenul IR 75 Budapesta – Cluj Napoca va circula conform programului de circulație pe relația Budapesta – Lokoshaza – Curtici – Arad și va fi anulat pe distanţa Arad – Şibot — Cluj Napoca.

În perioada 8  –  15 mai 2024, trenul IR 74 Cluj Napoca – Budapesta va circula conform programului de circulație pe relația Arad – Curtici – Lokoshaza – Budapesta și va fi anulat pe distanţa Cluj Napoca – Şibot – Arad.

În perioada 7 – 14 mai  2024,  trenul IR 76 Curtici – Brașov va fi anulat pe distanţa Simeria – Braşov.

În perioada 8  –  15 mai 2024, trenul IR 77 Brașov–Curtici va fi anulat pe distanţa Braşov – Simeria.

În perioada 7 – 13  mai  2024,  trenul IR 1821 București Nord –Arad va circula conform programului de circulație pe relația Bucureşti Nord — Videle — Craiova — Târgu Jiu – Simeria şi va fi anulat pe distanţa Simeria – Arad.

În perioada 8  –  14 mai 2024, trenul IR 1822 Arad – Bucureşti Nord  va circula conform programului de circulație pe relația Simeria — Târgu Jiu — Craiova — Videle – Bucureşti Nord şi va fi anulat pe distanţa Arad – Simeria.

În perioada  8 – 14 mai 2024, trenul IR 1831 Timișoara Nord – Iași va circula cu orar modificat ca tren IR 12831 pe ruta Timișoara Nord ( pl.ora 05.03) – Lugoj – Ilia – Simeria – Războieni – Cluj Napoca  – Suceava –  Iași (sos.ora 22.18).

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional de transport feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.