23 aprilie 2022

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă la casele de bilete în această perioadă extrem de aglomerată. De asemenea, ne bucurăm că mulți dintre călătorii noștri au optat și pentru cumpărarea biletelor prin celelalte canale alternative: online (direct de pe site), aplicația mobilă și automatele de bilete din gări, fapt ce a decongestionat într-o bună măsură activitatea caselor de bilete.

Pe perioada Sfintelor Sărbători de Paști, CFR Călători circulă cu întregul parc de material rulant tehnic disponibil și face suplimentări operative în special pe rutele unde există multe solicitări de transport pentru că ne dorim ca pasagerii noștri să ajungă în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță sau domiciliu pentru a fi alături de cei dragi, de sărbători.

CFR Călători urează călătorilor săi un Paște Fericit și îi așteaptă în continuare pentru a-i transporta către destinațiile dorite!