23 decembrie 2023 – Actualizare 16:15
Ca urmare a deranjamentului ce s-a produs din cauza vremii nefavorabile, la infrastructura feroviară dintre stațiile Petroșani – Baru Mare hc, a fost suspendată astăzi 23 decembrie a.c., pe distanța Baru Mare hc – Petroșani și retur, circulația trenurilor R 2710 și R 2711 Simeria – Baru Mare hc – Petroșani și retur. Acestea circulă pe distanța Baru Mare hc – Simeria și retur.

==========

23 decembrie 2023- actualizare ora 14:05

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavoabile, astăzi 23 decembrie 2023, în jurul orei 12:40, între stațiile Petroșani – Crivadia s-a produs un deranjament la infrastructura feroviară (lipsă de tensiune în linia de contact / căderi copaci) ce conduce la întreruperea temporară a circulației pe acest segment.

În acest context, sunt afectate trenurile:
– IR 1836 Cluj Napoca – București Nord care va merge până la stația Baru Mare.
– IR 1823 București Nord – Deva care va merge până stația la Petroșani.

Pentru asigurarea continuității călătoriei pasagerilor din aceste două trenuri, se va asigura transbordarea cu mijloace auto între stațiile Baru Mare și Petroșani și retur.

==========

actualizare – 23 decembrie 2023

Circulația feroviară între Silhoasa și Larion a fost redeschisă în condiții de siguranță la ora 12:52. Totodată, această întrerupere temporară a condus și la afectarea circulației trenului IR 1833 Iași – Timișoara Nord.

==========

23 decembrie 2023

În cursul acestei dimineți, 23 decembrie 2023, circulația trenurilor CFR Călători pe secția Ilva Mică -Floreni se desfășoară cu dificultate din cauza căderii unor copaci pe linia de contact între stațiile Silhoasa- Larion.

Echipa de intervenție CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate. Ca măsură de sprijin, CFR Călători a pus la dispoziția CFR SA locomotivă diesel pentru a putea fi astfel tranzitată zona afectată.

Trenurile afectate până în prezent sunt:
– R 5702 Ilva Mică – Suceava
– R 4205 Vatra Dornei – Bistrița Nord
Circulația în zona afectată se desfășosră în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Totodată, în această dimineață, ninsoarea abundentă a îngreunat și circulația din stația Radna, înzepezind macazele ce au condus la întârzieri în circulația trenurilor spre/ dinspre Radna.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că se fac toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță.

Infomații despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul administratorului infrastructurii feroviare  www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.