26 iunie 2021

În cursul nopții de  25/26 iunie 2021, urmare vremii nefavorabile din partea de vest şi nord – vest a ţării, a fost afectată circulația trenurilor CFR Călători.

Trenul IR 1922 Arad – Bucureşti Nord – Mangalia a înregistrat o  întârziere de 420 de minute. Călătorilor din tren le-au fost oferite produse preambalate și apă în stațiile Simeria, Craiova şi București Nord.

Pentru preluarea călătorilor din Bucureşti care aveau bilete achiziţionate la trenul IR 1922 Arad – Bucureşti Nord – Mangalia a fost suplimentat cu vagoane trenul IR 1983 Bucureşti Nord – Mangalia.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru disconfort şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop realizarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul trenul meu http://cfr.ro/index.php/cauta-tren  care oferă informații în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulație.