27 iunie 2021

CFR Călători informează că urmare copacilor căzuți pe firele de contact și pe liniile de cale ferată, trenul IR 366 Brașov – Cluj Napoca staționează în staţia Lunca Bradului.

Echipele de intervenţie ale CFR SA acţionează cu drezine pantograf pentru a se asigura gabarit pe firul de contact. CFR Călători are pregătite locomotive Diesel pentru reluarea circulaţiei după îndepărtarea copacilor căzuţi.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern.

Cerem scuze pasagerilor pentru întârziere și îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranța călătoriei.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul trenul meu http://cfr.ro/index.php/cauta-tren  care oferă informații în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulație.