6 mai 2022

Pregătiți-vă călătoriile de vară cu trenul în Europa! În perioada 6-10 mai 2022 puteți cumpăra oferta Interrail Global Pass cu o reducere de 50%. Reducerea promoțională se acordă Pass-urilor Interrail Global cu valabilitate continuă de 1 lună, 2 luni și 3 luni, tuturor categoriilor de călători (adulți, tineri și seniori), atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoţiţi de un adult).

Cu Interrail Global Pass aveți prilejul de a efectua călătorii nelimitate în 33 de ţări europene. Prin tarifele atractive, diferențiate pe categorii de călători: tineri (vârsta până în 28 de ani), adulţi, seniori (vârsta peste 60 de ani), oferta reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european. În plus, este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro lasecțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Global Pass este vândută la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search