București, 20 decembrie 2019

Pentru prima dată, CFR Călători introduce serviciul de transport suburban pentru municipiul București.  De la începutul anului 2020, pentru adaptarea ofertei de transport feroviar de pasageri la cererea pieţei, vor fi introduse mai multe trenuri noi pe ruta București  – Fundulea și retur.

Ca urmare a lansării acestui serviciu, Gara Bucureşti Băneasa a fost redeschisă operării comerciale permanente, pentru trenurile care circulă pe Magistrala 800, cu excepţia celor fără oprire pe întreaga distanţă. Programul acestor trenuri pentru ruta București – Fundulea este detaliat în tabelele de mai jos.

 

Programul trenurilor Bucureşti Nord – Bucureşti Băneasa și retur, Bucureşti Nord – Fundulea și retur: aici

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.