17  ianuarie 2022

CFR Călători recomandă pasagerilor care doresc sa ajungă în Republica Moldova cea mai bună ofertă de călătorie către Chișinău: bilete de tren la 19 de Euro, la vagon de dormit, cu oferta SMART Prietenia.

Oferta este valabilă doar la trenul internaţional PRIETENIA IR 402/ IR 401 București – Chișinău şi retur, care circulă de trei ori pe săptămână, astfel:

  • IR 402 București (pl.19:20) – Chișinău (sos. 08:24) în zilele de luni/marți, miercuri/joi și vineri/sâmbătă
  • IR 401Chișinău (pl. 17:20) – București (sos. 06:17) în zilele de marți/miercuri, joi/vineri și duminică/luni.

Prețul pentru o călătorie București Nord – Chișinău, cu oferta SMART Prietenia, este de 19 Euro la vagon de dormit și include și rezervarea locului. Numărul locurilor disponibile pentru oferta SMART Prietenia sunt limitate, iar restituirea biletelor nu este posibilă.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe www.cfrcalatori.ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, secțiunea Mers Tren Trafic Internațional să ne contacteze la numerele de telefon pentru informații internaționale publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/  sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.