29 noiembrie 2022

CFR Călători informează că în minivacanța de Ziua Națională va acționa cu întregul parc de material rulant disponibil și va suplimenta personalul de la casele de bilete pentru satisfacerea în condiții optime a solicitărilor crescute de trafic din perioada 30 noiembrie- 4 decembrie 2022.

Astfel, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iași, Timișoara Nord, Craiova, Brașov, Cluj Napoca, Constanţa vor fi suplimentate operativ, la capacitatea maximă tehnic disponibilă, în funcție de solicitare și de disponibilitatea de material rulant.

În acest context, pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, CFR Călători roagă pasagerii să utilizeze toate trenurile din graficul unei zile de circulație pe care compania le pune la dispoziție.

Biletele pot fi cumpărate online cu reducere de 5% de la automatele de vânzare din stații cât și online – direct de pe site sau din aplicația de pe telefon.

Facem mențiunea că achizițiile online pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând următoarele canale de vânzare:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări;

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante care sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte și Facilități.

Înainte de urcarea în tren, recomandăm călătorilor să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Infomații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: