actualizare ora 08:15 – 24 august 2020
Traficul feroviar s-a redeschis, iar trenurile își reiau circulația treptat.

24 august 2020

Din cauza unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren privat de marfă din zona Timișul de Sus, județul Brașov, traficul feroviar pe secția Brașov – București Nord și retur este oprit de la ora ora 3:40 până la acest moment.

Următoarele trenuri ale CFR Călători sunt oprite temporar în stații:

IR 1642 Baia Mare – București Nord staționează în Timișul de Sus

R 3002 Brașov – București Nord staționează în Dârste

IR 1630 Brașov – București Nord staționează în Brașov

IR 1742 Satu Mare – București Nord staționează în Timișul de Sus

IR 1644 Cluj Napoca/Sighetul Marmației – București Nord staționează în Brașov

R 3004 Brașov – București Nord staționează în Brașov

IR 1928 Sibiu – București Nord – Constanța staționează în Brașov

Circulția feroviară va fi  reluată în condiții normale și de siguranță la momentul la care linia va fi eliberată/degajată.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries sau pe http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.