Destinații de weekend cu CFR Călători

CFR Călători îți propune să descoperi destinații turistice și culturale interesante și să participi la evenimente de top din România!
Din 13 decembrie 2023 până în 12 mai 2024, ești invitat în „Universul lui Salvador Dalí”, cea mai amplă expoziție dedicată celebrului artist spaniol la București.

*****

Alege să călătorești cu trenul spre București și beneficiază de ofertele de transport CFR Călători:

 • biletul dus-întors – la cumpărarea cu minim 1 zi înainte de efectuarea călătoriei, reducerea* este de 10%. Detalii, aici.
 • reducerea de grup
  – pentru grup 20 – 40 persoane, reducerea* este de 15%
  – pentru grup 41 – 80 persoane, reducerea* este de 20%
  – pentru grup mai mare de 80 persoane, reducerea* este de 25%.
  Detalii, aici.
 • reducerea la cumpărarea cu anticipație
  – la cumpărarea cu anticipație de la 11 zile (inclusiv) până la 30 zile față de data de plecare, reducerea* este de 10%
  – la cumpărarea cu anticipație de la 6 zile până la 10 zile față de data de plecare, reducerea* este de 5%.
  Detalii, aici.
 • cardul TrenPlus – la achiziționarea unui card, reducerea* este de 25% pentru un număr nelimitat de bilete de tren, cu date de călătorie aflate în perioada de valabilitate a cardului (timp de 1 an). Detalii, aici.

Notă: *Reducerile se aplică la tariful de transport! Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau suplimentul de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

Pentru a vedea orarul trenurilor CFR Călători spre București şi pentru a cumpăra bilete de tren, intră aici!

*****

Expoziția „Universul lui Salvador Dalí” – Hanul Gabroveni / București

Timp de 5 luni, la ARCUB – Hanul Gabroveni, vei putea admira peste 170 de lucrări ale artistului Salvador Dali – sculpturi în bronz, grafică, gravuri, litografii, miniaturi din aur, rubine, diamante, smaralde, safir și sticlă, mobilier suprarealist.
Expoziția „Universul lui Salvador Dalí” aduce la București sculpturi în bronz încrustate cu pietre prețioase, ca celebrele ceasuri topite din seria Dansul timpuluiDansatoarea daliniană, Venus spațială, Alice în Țara Minunilor, Femeia cu cap de trandafiri, sculpturi din sticlă realizate în colaborare cu renumita cristalerie Daum din Franța, precum Venus cu sertare, Rinocerul Chippendale, obiecte din aur încrustate cu pietre prețioase, inspirate de bijuteriile de la curtea lui Ludovic al XIV-lea ori faimoasa canapea în forma buzelor lui Mae West.
Expoziția îți oferă și posibilitatea de a cunoaște operele lui Salvador Dalí prin intermediul realității virtuale (VR), care îți va transforma vizita într-o călătorie interactivă în imaginarul suprarealist marca Salvador Dalí.
Obiectele expuse fac parte din cea mai importantă colecție privată ce conține lucrări Salvador Dalí, „Universul lui Dalí”, care are o valoare inestimabilă.

Expoziția „Universul lui Salvador Dalí” de la ARCUB – Hanul Gabroveni va putea fi vizitată în perioada 13 decembrie 2023 – 12 mai 2024, de luni până duminică, între orele 10.00-20.00.

Detalii pe https://arcub.ro/universul-lui-salvador-dali/ și pe www.universuldali.ro.

Călătorește cu CFR Călători la București și descoperă Universul lui Salvador Dali!

Cumpară bilete ONLINE în trafic intern

Cumpără