Destinații de weekend cu CFR Călători

CFR Călători îți propune să descoperi destinații turistice interesante și să participi la evenimente de top din România!

În acest weekend, între 7 și 10 decembrie, poți participa la evenimentul “Timişoara 2023 la nesfârşit”, care va marca încheierea programului “Timişoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și care se dorește a fi “punctul de start pentru un nou început”.

∗∗∗∗∗

Alege să călătorești cu trenul spre Timișoara și beneficiază de ofertele de transport CFR Călători:

 • biletul dus-întors – la cumpărarea cu minim 1 zi înainte de efectuarea călătoriei, reducerea* este de 10%. Detalii, aici.
 • reducerea de grup
  – pentru grup 20 – 40 persoane, reducerea* este de 15%
  – pentru grup 41 – 80 persoane, reducerea* este de 20%
  – pentru grup mai mare de 80 persoane, reducerea* este de 25%.
  Detalii, aici.
 • reducerea la cumpărarea cu anticipație
  – la cumpărarea cu anticipație de la 11 zile (inclusiv) până la 30 zile față de data de plecare, reducerea* este de 10%
  – la cumpărarea cu anticipație de la 6 zile până la 10 zile față de data de plecare, reducerea* este de 5%.
  Detalii, aici.
 • cardul TrenPlus – la achiziționarea unui card, reducerea* este de 25% pentru un număr nelimitat de bilete de tren, cu date de călătorie aflate în perioada de valabilitate a cardului (timp de 1 an). Detalii, aici.

Notă: *Reducerile se aplică la tariful de transport! Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau suplimentul de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

Pentru a vedea orarul trenurilor CFR Călători spre Timișoara şi pentru a cumpăra bilete de tren, intră aici!

∗∗∗∗∗

Timișoara 2023 la nesfârșit.
Călătoria continuă. Cu tine. În primul rând.
7 – 10 decembrie

Sub acest slogan, timp de patru zile, între 7 și 10 decembrie, vor avea loc în Piața Unirii, la Palatul Culturii, Cinema Timiș, Cinema Victoria şi MX – Muzeul de Transport Public “Corneliu Miklosi” peste 100 de evenimente care vor marca închiderea programului Timişoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Ești așteptat la concerte, expoziții, lansări de carte, proiecții de film, spectacole de teatru, tururi ghidate, conferințe, seminarii, ateliere, toate cu acces gratuit.
În 7 decembrie te vor încânta Phoenix, Cargo, Mircea Baniciu, Implant pentru refuz în spectacolul Rock for Life, iar în 8 decembrie, în Piața Unirii îi vei putea asculta pe Klangphonics, Delia, Katie Melua.
În 9 decembrie, la Centrul Reformat Noul Mileniu va avea loc un concert extraordinar Bălănescu Quartet, la Cinema Timiș va cânta José González, iar în Piața Unirii, EMAA, Róisín Murphy și Jessie J.
În data de 10 decembrie, Joe Jazz Junktion vor concerta la Muzeul Apei, iar la Catedrala Catolică va avea loc Concertul de Advent și Crăciun.
Programul evenimentului va fi completat în 7 decembrie de show-ul de lumini Light Up The Sky – un show cu 250 drone, iar în 8 decembrie, de spectacolul de acrobație aeriană Roza Vânturilor, care îmbină acrobația la înălțime cu muzica live și care va avea loc în Piața Unirii. Pe toată perioada evenimentului, va fi expusă pe Bega, în zona Parcului Alpinet, instalația Floating Earth/ Pământul Plutitor, creată de artistul britanic Luke Jerram, iar în 7 decembrie, la lumina uriașei instalații care va pluti pe Bega, va concerta Benson Joel Mixtape.
Harababura Fair te așteaptă la Centrul de Proiecte în perioada 7 – 10 decembrie, între orele 12:00 și 20:00, să descoperi produse autentice pentru cadouri pline de magie – bijuterii, ilustrații, haine, accesorii, ceramică.

Programul detaliat, pe https://continua.timisoara2023.eu/ro/program/

∗∗∗∗∗

Și dacă ai ajuns la Timișoara, nu rata expoziția-eveniment, „Brâncuși: surse românești și perspective universale”, cea mai importantă expoziție dedicată marelui sculptor în ultima jumătate de secol în România, care va putea fi vizitată la Muzeul Național de Artă Timișoara până la data de 28 ianuarie 2024, sau intră în atmosfera magică a Târgului de Crăciun, care este deschis până în 7 ianuarie 2024 în trei piețe centrale ale orașului – Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe!

Călătorește cu CFR Călători la Timișoara 2023 la nesfârșit!

Cumpară bilete ONLINE în trafic intern

Cumpără