Ești pasionat de trenuri, de călătorii și de tot ce înseamnă CFR?

Hai să adunăm împreună o colecție specială de amintiri feroviare.

Participă la concursul nostru “Colecția mea de amintiri feroviare”. Postează o fotografie cu un obiect drag din colecția ta personală (bilete de tren emise de CFR înainte de anul 2000, instrucții/reglementări vechi ale CFR, elemente ale uniformelor personalului de tren CFR sau vederi vechi/machete cu trenuri de călători CFR). Scrie o scurtă poveste despre obiectul tău, care să îl pună în valoare.

Ce câștigi? Sunt puse în joc trei carduri TrenPlus nominale și o călătorie inedită în locomotiva de tren.

Concursul se derulează în secțiunea Evenimente a paginii a paginii Facebook CFR Călători în perioada 13 februarie, ora 20:00  – 20 februarie 2020, ora 09:00.

Te așteptăm sâmbătă, pe 22 februarie, la Târgul de Turism al României de la Romexpo ca să ne cunoști și să îți ridici premiul.

REGULAMENT CONCURS

Dacă ai peste 16 ani împliniți:

  1. dă LIKE paginii de Facebook CFR Călători;
  2. postează o fotografie cu un obiect drag din colecția ta personală de amintiri feroviare însoțită de o scurtă poveste.
  3. invită cât mai mulți prieteni să dea LIKE & SHARE postării tale de pe pagina de concurs.
  4. postările care au cele mai multe SHARE și LIKE se situează pe primele trei locuri și câștigă cele trei premii card TrenPlus nominale. Premiul inedit se alege dintre cele trei postări, prin extragere RANDOM.
  5. atenție: nu se contorizează LIKE-urile și SHARE-urile de pe paginile personale sau alte pagini. Se vor lua în considerare numai LIKE și SHARE-urile la postările făcute pe pagina dedicată Concursului.
Regulamentul  integral de concurs pe facebook  CFR Călători –  “Colecția mea de amintiri feroviare”  Vezi