Către:  Club Feroviar

              În atenția domnului Doru Cireașă, redactor

 

  Drept la replică

Referitor la articolul publicat în data de 3.03.2021 cu titlul ”Rateurile CFR Călători: Studenții pot călători gratis și după 15 martie, termenul dat de Guvern, pentru o corectă informare a opiniei publice, vă transmitem următorul drept la replică.

Publicarea articolului mai sus menționat dovedește încă o dată lipsa unei minime documentări din partea dumneavoastră. Putem și noi să numim articolul dumneavoastră “Rateurile Club Feroviar”.

Pentru a compensa lipsa dumneavoastră de documentare și profesionalism, precizăm că noile facilități pentru studenți la transportul pe calea ferată vor intra în vigoare la data publicării Hotârării de Guvern de modificare și completare a HG nr. 42/2017. Prin urmare, CFR Călători nu poate pune în aplicare prevederile OUG nr. 8/2021 înainte de aprobarea normelor metodologice.

Având în vedere că dezinformările sau știrile cu conținut tendențios sunt din ce în ce mai dese, devenind o constantă a politicii dumneavoastră editoriale, iar acest tip de comportament afectează imaginea companiei și a angajaților ei, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanțelor în drept să se pronunțe asupra prejudiciilor aduse CFR Călători.

Conform legii, în virtutea dreptului la replică, solicităm publicarea acestuia în regim de urgență și fără a i se aduce modificări, în acelaşi spaţiu ca şi cel utilizat pentru articolul la care am făcut referire aici.