Postat 18-12-2017 in Evenimente

Aproximativ 150 de copii au pornit în aventura de căutare a lui Moș Crăciun într-o călătorie cu trenul pe ruta București-Sinaia.

Vagoanele T…RENului au purtat pentru o zi numele faimoșilor reni ai bătrânului legendar: Rudolf, Comet și Dancer.

Invitați speciali ai evenimentului au fost copiii de la un Centru Social, mulți dintre ei aflându-se la prima lor călătorie cu trenul într-o atmosferă magică și o lume plină de bucurie de zâmbete cu și pentru copii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe parcursul călătoriei, copiii au învăţat că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet. La întoarcere, un călător special s-a aflat în tren alături de copii: Moș Crăciun.

„T…RENul lui Moș Crăciun este o poveste magică care ne duce pe toți cu gândul la copilărie. Alături de copii, prin ochii lor plini de candoare, ne bucurăm de spiritul Sărbătorilor, dăruim și primim emoții, zâmbete, bucurie, surprize…”, a declarat Directorul General al CFR Călători – Iosif SZENTES.

Acţiuni similare care au adus spritul Sărbătorilor de iarnă în spațiul feroviar au avut loc si în alte locații din țară.

Mai multe detalii și fotografii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.