Postat 02-01-2019 in Noutăți
Bilete online în trafic local, cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului!

Începând cu data de 14 iunie 2017 puteţi cumpăra bilete online în trafic intern cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului!

Biletele în trafic intern pot fi cumpărate anticipat, cu până la 30 de zile înainte de efectuarea călătoriei.

Important!
Tipărirea biletului online nu este obligatorie! Identificarea în tren are loc în baza ID-ului (codului) biletului electronic care poate fi notat / fotografiat și a unui act oficial de identitate (Carte de Identitate, paşaport, permis de ședere).
Tipurile de bilete care pot fi achiziţionate sunt:
  • preţ întreg (adult), copil,
  • elev,
  • minigrup 2 – 5,
  • oferta dus-întors,
  • bilet în baza cardului TrenPlus,
  • bilete cu reducere de anticipaţie de 6 – 30 zile – 10% până la 25% reducere din tariful de transport pentru adult și copil.

Cumpărarea, modificarea sau restituirea biletelor CFR achiziţionate online se poate efectua până cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului, direct de către client din contul său de utilizator. Factura se emite și se transmite pe adresa de e-mail în format electronic, numai la cerere, prin completarea formularului specific din contul de utilizator.

Se pot cumpăra online bilete la toate trenurile InterRegio şi Regio Expres cu regim de rezervare în trafic intern.

Pentru cumpărarea biletelor online, clienţii trebuie să acceseze butonul CUMPĂRĂ de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată ca fiind plătită, clientul primeşte, via e-mail, varianta electronică a biletului de tren, disponibil şi din contul de utilizator.

Important!
Zilnic, în intervalul orar 01:30 si 02:30, platforma online este întrerupta pentru operaţiile de salvare baze de date. În acest interval orar nu pot fi cumpărate bilete online.

Informaţii suplimentare despre utilizarea platformei sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro la secțiunea Cum cumpăr online sau la numerele de telefon: 0731990987, 0731990129 şi  021.319.0353 (zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00).

Călătorii frumoase!