Postat 03-11-2022 in Evenimente

Reduceri la intrarea la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena pentru cei care prezintă biletul de tren

 

Campania revine în sprijinul iubitorilor sporturilor pe gheață care doresc să le practice indiferent de vremea de afară și să ajungă cu trenul la Patinoarul Allianz – Țiriac Arena din Otopeni.

CFR Călători în colaborare cu Fundația Țiriac și Patinoarul Allianz – Țiriac Arena încurajează practicarea sportului în rândul copiilor, tinerilor și adulților.  Cei care călătoresc cu trenul pe ruta București Nord – Patinoarul PO (Otopeni) vor beneficia de reduceri la intrarea la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena, în baza biletului de tren.

Campania TRAIN TO SKATE se derulează în perioada 08.04.2023 – 31.05.2023, astfel:

Publicul doritor să patineze își achiziționează bilet la trenurile CFR Călători pe ruta București Nord – Patinoarul PO (Otopeni) de la punctele oficiale menționate în regulamentul ofertei, iar la recepția patinoarului prețul pentru călătoria cu trenul va fi scăzut din valoarea tichetului de acces pe gheață. Reducerea se acordă doar în baza unui bilet fizic sau digital de călătorie. În cazul în care plata s-a efectuat la aparatele din tren, discountul nu poate fi aplicat în absența unui bilet tipărit sau digital. Reducerea se aplică doar pentru călătoriile realizate cu trenurile operate de CFR Călători.

Regulamentul campaniei TRAIN TO STAKE precum și tarifele, programul și locația patinoarului pot fi consultate pe website-ul www.fundatiaiontiriac.ro. Programul de circulație a trenurilor CFR Călători poate fi consultat pe www.cfrcalatori.ro.

Cumpară bilete de tren ONLINE, în trafic intern

Cumpără