București, 22.11.2021

În perioada 22 noiembrie 2021 – 3 ianuarie 2021 profită de 10% reducere la Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass. Reducerea se acordă tuturor categoriilor de călători (adulți, tineri și seniori), atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a. Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 10% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor cu preț întreg.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 11 ani inclusiv beneficiază de gratuitate (max. 2 însoţiţi de un adult). Tinerii (vârsta între 12- 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Interrail Global Pass este cel mai flexibil mod prin care se poate călători în 33 de țări din Europa și poate fi cumpărat cu până la 3 luni înainte de călătorie, iar dacă știi că vrei să călătorești prin Europa, dar nu știi încă unde, sau vrei să poți alege pe parcursul călătoriei, Interrail Global Pass, este oferta de care ai nevoie. Interrail One Country Pass se poate achiziționa pentru 31 de țări din Europa. Cu această ofertă se pot explora nenumărate destinații dintr-o singură țară.

Legitimațiile promoționale Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass cu 10% reducere sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search
Menționăm că pentru One Country Pass Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass nu se aplică prețurile promoționale. În perioada de vânzare a promoției, pentru Pass-urile menționate mai sus vor fi disponibile în aplicație prețurile integrale.
Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.