4 iulie 2023

CFR Călători informează că începând cu data de 5 iulie 2023 va pune la dispoziția pasagerilor carduri de transport reîncărcabile. Cardurile de transport reîncărcabile permit achiziționarea abonamentelor digitale: Nelimitat 30, Nelimitat 7 și Abonamente lunare valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică.

„Cardul Transport” va fi emis în baza unei cereri completate de către client la casele de bilete din stațiile sau agențiile de voiaj CFR Călători.

În curând aceste abonamente digitale vor putea fi emise și pentru elevi și studenți.

În perioada de valabilitate, pentru posesorii de „Card Transport”, nu mai este necesară completarea unei cereri pentru emiterea abonamentelor digitale Nelimitat 30 și Nelimitat 7.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.