7 noiembrie 2022

În perioada 10 -13 noiembrie 2022, CFR Călători participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vă aşteptăm la Standul nr. 23 din Pavilionul B1 care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00. Accesul la Târgul de Turism al României este gratuit.

În perioada Târgului de Turism al României, vizitatorii care îşi vor cumpăra bilete de tren de la standul CFR Călători se vor bucura de o reducere de 5% şi vor primi premii*Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valoarea de cel puţin 100 de lei.

Vizitatorii vor putea afla detalii despre:

  • Ofertele CFR Călători către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.
  • Reducerea aplicată la vanzarea online şi trenurile la care  vânzarea se face până la ora plecării trenului („0m”).
  • Trenurile metropolitane Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă
  • Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.
  • Trenul Charter – pentru firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

*premiile vor consta în produse promoţionale acordate în limita stocului disponibil.