4 iunie 2024

Urmare a avizării administratorului infrastructurii feroviare – CFR SA, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile din cursul acestei zile/seri a fost afectată infrastructura feroviară pe secția Medgidia – Tulcea Oraș circulația feroviară fiind închisă între Bagadag și Cataloi.

Conform informațiilor deținute la acest moment, în data de 15.06.2024 vor surveni următoarele modificări în circulația trenurilor:
– trenul R 8660 în relația Tulcea Oraș – Medgidia și trenul R 8651 în relația Medgidia- Tulcea Oraș vor fi anulate.
– călătorii care au bilete cumpărate la trenurile IR 1981/R 8653 în relația București Nord – Medgidia -Tulcea Oraș vor fi preluați cu mijloace auto din stația Constanța și transportați la stația Tulcea Oraș. De asemenea, călătorii care au bilete achiziționate la trenurile R 8656/IR 1982 vor fi transportați cu mijloace auto de la stația Tulcea Oraș la stația Constanța de unde își vor continua călătoria spre stațiile de destinație cu trenul IR 1982 conform cu legitimațiîle de călătorie deținute.

În funcție de avizările ulterioare ale CFR SA vom reveni cu precizări asupra circulației trenurilor R 8658 și R 8662.

Informații despre circulația trenurilor:
-la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
-la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
-în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
-pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
-pe site-ul www.cfrcalatori.ro la Mers tren trafic intern.
-de la personalul nostru din staţii.