Astăzi, 25 august 2021, în jurul orei 14:33, la trenul R 9035 București Nord – Craiova s-a produs o degajare de fum în stația Titu, la unul dintre cele 2 automotoare Desiro pe care le are în compunere.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție intervenind la fața locului.

Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate. Trenul și-a reluat mersul cu o întârziere de 42 de minute, în condiții de siguranță, cu cel de-al doilea automotor.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenul afectat sau care doresc să renunțe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.