27  Septembrie 2023

CFR Călători informează că din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară realizate de CFR SA pe diferite secțiuni de pe relația Cluj-Napoca – Brașov, trenurile IR 12734 (Cluj-Napoca – București), IR 12347/12342 (Episcopia Bihor – București Nord) înregistrează întârzieri.

De asemenea, este posibil să se înregistreze întârzieri și în circulația trenului IR 1681 care are grupă de vagoane de la trenul IR 12734.

Circulația în zonele afectate de lucrări la infrastructura feroviară se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii referitoare la intervențiile ce au loc la calea ferată pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei CNCF „CFR” SA – administratorul infrastructurii feroviare www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.