Actualizare 23 august 2021, ora 10:00

Începând cu ora 09:50, a fost redeschisă circulația feroviară între stațiile Șag și Vinga.

În urma incendiului care s-a produs la locomotiva trenului R 2602 (Arad – Timișoara Nord) în stația Șag, au fost afectate un număr de 9 trenuri aparținând CFR Călători, cu întârzieri cuprinse între 70 și 300 de minute. Sunt posibile și alte întârzieri de trenuri operate de CFR Călători pe alte rute, generate de necesitatea asigurării legăturilor pentru toți călătorii până la destinația finală.

Personalul de tren al CFR Călători este instruit să ofere informații călătorilor despre situația trenului și să le acorde asistență pentru asigurarea legăturilor cu alte trenuri ale CFR Călători.

Totodată, în stațiile mari, CFR Călători va oferi apă și produse preambalate la călătorii din unele trenuri afectate de acest incident.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

====

Astăzi, 23 august, la locomotiva trenului R 2602 pe relația Arad – Timișoara Nord, in stația Șag s-a produs un incendiu.

Conform procedurilor CFR Călători aferente unor asemenea situații, a fost contactat serviciul 112.

Siguranța și securitatea pasagerilor si a personalului nu au fost afectate.

Cauzele care au generat inceputul de incendiu se vor stabili de comisia de cercetare.

CFR Calatori cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident și le mulțumește pentru înțelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

0219521 – INFO CFR (trafic intern).
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
la personalul nostru din staţii.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.