25 noiembrie 2021

Urmare a avizarii primite de la CFR SA , CFR Călători informează ca astăzi 25 noiembrie 2021, ora 16,  a fost reluată circulația trenurilor între statile Prunișor- Balota.

În urmatoarele ore mai sunt posibile abateri de la graficul de circulație, ca urmare a circulatiei întarziate a trenurilor afectectate de transbordare.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:

Purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor  – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.