COMUNICAT DE PRESĂ 

București, 8 martie 2021

Lucrări de mentenanță la Sistemul Național de Rezervare

Pentru realizarea de către SC Informatică Feroviară SA a unor lucrări complexe de mentenanță la Sistemul Naţional de Rezervare şi Vânzare Online, în zilele de 08/09 martie 2021 și 15/16 martie 2021 vor avea loc întreruperi temporare în intervalul orar 23.00 – 04.00, astfel:

  • site-ul cfrcalatori.ro nu va funcționa;
  • aplicația de vânzare bilete online nu va funcționa;
  • automatele de vânzare bilete din gări nu vor funcționa;
  • emiterea legitimațiilor de călătorie în intervalele menționate se va face fără rezervare;
  • va fi temporar suspendată emiterea Cardurilor „Tren Plus”;
  • aplicația de informare “Mersul Trenurilor” nu va putea fi accesată;
  • unele reduceri comerciale vor fi  temporar suspendate.

Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea.

Activitatea de informare și vânzare bilete va fi realizată prin personalul nostru de la casele de bilete din gări. Informații despre circulația trenurilor pot fi obținute și telefonic  sau la numărul 021/9521.

Le recomandăm tuturor clienţilor noştri să achiziţioneze bilete în afara acestui interval orar şi le mulţumim pentru înţelegere.

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Atenție! Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.