21 septembrie 2021

Pentru realizarea de lucrări la infrastructura feroviară, la solicitarea CFR SA – managerul căii ferate în circulația trenurilor vor interveni modificări în perioada următoare, după cum urmează:

Urmare prelungire efectuare lucrări pe segementul Reghin-Hm Aluniș Mureș de către CFR SA:

-În zilele de 22 și 23 septembrie 2021, circulația trenului IR 1645 București Nord – Brașov – Deda – Reghin – Târgu Mureș se realizează astfel:

  • circulă conform graficului de circulație din mersul trenurilor pe distanța București Nord – Deda.
  • pe distanța Deda – Reghin se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 1645 pentru trenul IR 12645 Reghin (plecare 20.33) – Târgu Mureș (sosire 21:08).

-În zilele de 23 și 24 septembrie 2021, circulația trenului IR 1646 Târgu Mureș – Reghin – Deda – Brașov – București Nord se realizează astfel:

  • circulă ca tren IR 12646 pe distanța Târgu Mureș (plecare 13.50) – Deda (sosire 14:25)
  • pe distanța Reghin – Deda se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12646 la trenul IR 1646 care circulă de la Deda la București Nord conform graficului din mersul trenurilor.

De asemenea, se mențin și modificările în circulația unor trenuri regio din zonă care sunt anunțate la nivel local, în stațiile de cale ferată.

Urmare efectuare lucrări pe segmentul Bartolomeu – Brașov de către CFR SA:

  • în data de 29 septembrie 2021, IR 1623 București Nord – Brașov – Bartolomeu – Făgăraș – Sibiu circulă conform graficului de circulație din mersul trenurilor pe distanța București Nord – Brașov, pe distanța Brașov – Bartolomeu se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto și circulă ca tren IR 12623 pe distanța Bartolomeu (plecare 12:57) – Făgăraș – Sibiu (sosire 15:45)
  • în data de 29 septembrie 2021, IR 1624 Sibiu – Făgăraș – Bartolomeu – Brașov – București Nord circulă ca tren IR 12624 pe distanța Sibiu (plecare 16:30) – Făgăraș – Bartolomeu (sosire 19:24), pe distanța Batolomeu – Brașov se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto, iar pe distanța Brașov – București Nord circulă conform graficului de circulație din mersul trenurilor.

Restituire contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete/abonamente la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.