București, 26 mai 2022

În cursul nopții (26 mai 2022), vremea nefavorabilă a afectat infrastructura feroviară cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători de pe magistrala 100 Timișoara-București și pe magistrala 401 Ilva Mică – Beclean generând întârzieri între 60 și 200 min.

Până la acest moment trenurile care au înregistra întârzieri, sunt:

IRN 79 Curtici – București Nord

R 5502 Suceava Nord – Pașcani

IRN 1765 Timișoara Nord – Iași

În acest context, în cursul zilei de 26.05.2000, mai sunt posibile întârzieri ale trenurilor de călători.

CFR Călători și CFR SA sunt în permanent contact în această perioadă pentru a soluționa operativ orice problemă generată de timpul nefavorabil, locomotivele diesel fiind pregătite pentru intervenție în caz de necesitate.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru disconfort şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal realizarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.