Postat 01-03-2023 in Evenimente

Ești pasionat de muzică și de sporturile de iarnă? Îți plac experiențele noi, distracția și aventura?

Vino între 03 și 05 martie în Poiana Brașov, la Massif, un festival unic în Sud-Estul Europei, care îmbină muzica și sporturile de iarnă!

Spectacole live, show-uri surpriză ale celor peste 100 de artiști și DJ-i din țară și din străinătate te așteaptă pe cele șapte scene ale festivalului, fiecare scenă cu propriul concept și design, cu stiluri de muzică diferite –  trei scene amplasate lângă centrul de agrement, la baza Pârtiei Bradul, trei scene la apres-ski-uri în Poiană și o scenă dedicată afterparty-urilor, în cadrul fostului local Favorit.

Conceptul care stă la baza festivalului este ,,Free Your Wild Side”!, iar organizatorii promit “cea mai complexă și intensă experiență de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate’’, trei zile de distracție la munte, mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă.

Mai multe pe: https://bemassif.com/

Și pentru că, alături de tine, sunt așteptați mii de prieteni la festival, alege să călătorești cu trenul CFR Călători până la Brașov și scapă de traficul rutier aglomerat! Iar de la Gara Brașov, ia autobuzul direct până la Poiana Brașov și bucură-te de petrecere fără nici o grijă!

Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere la tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a!
Sau cumpără un Card TrenPlus și vei avea 25% reducere la trenurile de rang Regio și Interregio! În plus, vei putea merge și la alte festivaluri din țară cu aceeași reducere de 25% în decurs de un an de la data emiterii cardului!

Important!
Biletele dus-întors nu se emit în ziua de plecare a trenului de dus! Biletul trebuie achiziţionat cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei!
Cardul TrenPlus nu se poate achiziționa cu valabilitate din ziua emiterii!
Pentru aceste oferte biletele pot fi cumpărate online sau de la automatele de bilete şi casele de bilete din gară sau agenţii de voiaj.

Mai multe pe:
https://www.cfrcalatori.ro/biletul-dus-intors/
https://www.cfrcalatori.ro/cardul-trenplus-reducere-bilete-nelimitat/

Dacă vii din București, Constanța, Cluj, Arad poți alege călătoria cu InterCity și beneficiezi pe toată durata călătoriei de acces gratuit si nelimitat la internet cu conectare prin wi-fi la viteză 4G!
Iar pentru cei care se hotărăsc mai târziu să călătorească, există posibilitatea cumpărării biletului de tren CFR Călători de la automatele de vânzare bilete din gări cu 5 minute înainte de plecarea trenului sau online, până la ora de plecare a trenului, cu 5% reducere!

Mai multe pe: https://www.cfrcalatori.ro/reducere-5-la-automatele-de-bilete-online/

Te așteptăm la Massif!

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern!

Cumpără