CFR Călători te invită să descoperi în fiecare weekend o destinație turistică din România!

Și pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, îți propunem să călătorești cu trenul spre cele mai frumoase târguri de Paște din țară!

Târgul de Paște din București  – „Tradiții și Flori de Sărbători”- își deschide porțile pe 7 aprilie, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău).

Pentru a vedea orarul trenurilor spre București, precum și prețul biletelor de tren, intră aici!

Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere* la tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a!
Sau cumpără un Card TrenPlus și vei avea 25% reducere* la trenurile de rang Regio și Interregio! În plus, vei putea călători oriunde vrei tu cu aceeași reducere de 25% în decurs de un an de la data emiterii cardului!

Notă:
Biletele dus-întors nu se emit în ziua de plecare a trenului de dus! Biletul trebuie achiziţionat cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei!
Cardul TrenPlus nu se poate achiziționa cu valabilitate din ziua emiterii!
Pentru aceste oferte biletele pot fi cumpărate online sau de la automatele de vânzare bilete şi casele de bilete din gară sau agenţii de voiaj.

Important:
Biletele de tren CFR Călători pot fi cumpărate de la automatele de vânzare bilete din gări cu cel puțin 5 minute înainte de plecarea trenului sau online, până la ora de plecare a trenului, cu 5% reducere*!
Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de facilități!
Dacă ai mulți prieteni și veți călători împreună, puteți beneficia de reducerea de grup*! Reducerea de grup se acordă în funcție de numărul de persoane din grup și începe de la 15%!

*Reducerea se aplică la tariful de transport!
Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau tariful suplimentului de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

Târgul de Paște al Capitalei, te așteaptă în perioada 07 – 17 aprilie, în fiecare zi, între orele 10:00 și 21:00, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), între intrarea Charles de Gaulle și Expo Flora, pe aleile principale.

Târgul tradițional dedicat sărbătorilor de Paște și Florii va aduce bucureștenilor, dar și turiștilor, tradiții din toate zonele țării, meșteșuguri românești și produse tradiționale, demonstrații practice ale meșterilor populari, ateliere de creație, dar și delicii culinare specifice sărbătorilor pascale.

Timp de 11 zile, atât cei mici, cât și cei mari, vor avea ocazia să participe la demonstrații de încondeiere a ouălor de Paște, de realizare a unor obiecte sau de prelucrare a lemnului. Copiii sunt invitați să ia parte la atelierele de creație, unde vor putea realiza decorațiuni tematice.

Vizitatorii vor descoperi la cele peste 75 căsuțe din cadrul târgului, obiecte meșteșugărești, produse tradiționale – ouă încondeiate și decorate tradițional, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn, accesorii, bijuterii, decorațiuni pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri de casă, pască, produse apicole, dulceață și zacuscă.

Detalii, aici!

Călătoreşte cu CFR Călători și descoperă farmecul capitalei României, București – odinioară, supranumit “Micul Paris”!

Obiective turistice de top:
Piaţa Victoriei – cu Palatul Victoria (sediul Guvernului României), Muzeul Țăranului Român, Muzeul de Geologie, Muzeul Grigore Antipa
– Calea Victoriei (în trecut, Podul Mogoșoaiei), cel mai elegant bulevard al capitalei – Casa Filipescu-Cesianu (în prezent, Muzeul Vârstelor), Palatul Cantacuzino (Muzeul Național “George Enescu”), Casa Vernescu, Muzeul Colecțiilor de Artă (în fostul Palat Romanit), Academia Română, Palatul Știrbei, Casa Mița Biciclista (în apropiere), Palatul Regal (Muzeul Național de Artă), Ateneul Român, Palatul Cesianu-Racoviță, Biblioteca Centrală Universitară Carol I, Piața Revoluției – cu Memorialul Renașterii, Biserica Kretzulescu, Palatul Telefoanelor, Teatrul Odeon, Casa Capșa, Cercul Militar Naţional, Palatul CEC, Muzeul Național de Istorie
Centrul Vechi –  Curtea Veche, Biserica Stavropoleos, Pasajul Macca – Villacrosse, Banca Națională a României și Muzeul Băncii Naționale, restaurantul Caru’ cu Bere, librăria Cărturești Carusel
Palatul Parlamentului (locul 2 în lume ca suprafață, după Pentagon) – sediul Camerei Deputaților și al Senatului; tot aici se află și Muzeul Naţional de Artă Contemporană
Fântânile din Piața Unirii – cel mai lung șir de fântâni coregrafice sincronizate din lume
Piaţa Unirii – Catedrala Patriarhială, Palatul Patriarhiei, Hanul lui Manuc
– Piața Universității – Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Suțu), Spitalul Colţea, Universitatea, Teatrul Naţional Bucureşti
– Piaţa Romană –
Academia de Studii Economice
Arcul de Triumf  – situat în Piaţa Arcul de Triumf – monument închinat victoriei obţinute de armata română în Primul Război Mondial și unirii tuturor românilor
Piaţa Presei – Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) – cel mai mare parc din Bucuresti, Casa Presei
Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” – unul dintre cele mai mari muzee etnografice în aer liber din Europa
– Muzeul de Artă Populară “Nicolae Minovici”, Palatul Primăverii (Casa Ceaușescu), Muzeul de Artă Recentă
Muzeul Național Cotroceni –  deschis în aripa veche a Palatului Cotroceni, unde au locuit Regele Ferdinand I și Regina Maria, Biserica Palatului Cotroceni
Palatul Kretzulescu, Clădirea Primăriei Municipiului București, Palatul Universul
– Parcul Cișmigiu, Grădina Botanică “Dimitrie Brândză”, Parcul Carol I.

Călătoreşte cu CFR Călători la Târgul de Paște de la București!

 

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern!

Cumpără

Alte articole pe aceeași temă:

Destinații de weekend cu CFR Călători! Timișoara – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Craiova – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Satu Mare – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Sibiu – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Oradea – Târgul de Paște! click aici