CFR Călători te invită să descoperi în fiecare weekend o destinație turistică din România!

Și pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, îți propunem să călătorești cu trenul spre cele mai frumoase târguri de Paște din țară!

Satu Mare te așteaptă la Târgul de Paște 2023, zilnic, de la 10:00 la 18:00, până în 18 aprilie!

Pentru a vedea orarul trenurilor spre Satu Mare, precum și prețul biletelor de tren, intră aici!

Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere* la tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a!
Sau cumpără un Card TrenPlus și vei avea 25% reducere* la trenurile de rang Regio și Interregio! În plus, vei putea călători oriunde vrei tu cu aceeași reducere de 25% în decurs de un an de la data emiterii cardului!

Notă:
Biletele dus-întors nu se emit în ziua de plecare a trenului de dus! Biletul trebuie achiziţionat cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei!
Cardul TrenPlus nu se poate achiziționa cu valabilitate din ziua emiterii!
Pentru aceste oferte biletele pot fi cumpărate online sau de la automatele de vânzare bilete şi casele de bilete din gară sau agenţii de voiaj.

Important:
Biletele de tren CFR Călători pot fi cumpărate de la automatele de vânzare bilete din gări cu cel puțin 5 minute înainte de plecarea trenului sau online, până la ora de plecare a trenului, cu 5% reducere*!
Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de facilități!
Dacă ai mulți prieteni și veți călători împreună, puteți beneficia de reducerea de grup*! Reducerea de grup se acordă în funcție de numărul de persoane din grup și începe de la 15%!

* Reducerea se aplică la tariful de transport!
Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau tariful suplimentului de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

Târgul de Paște din Satu Mare, care se desfășoară în Pasajul Corneliu Coposu, îi așteaptă pe vizitatori cu produse locale și artizanale, decorațiuni, cosmetice, precum și cu dulciuri și bunătăți tradiționale pentru masa festivă de Paște, totul, într-un decor viu și colorat, ce marchează începutul primăverii.
Copiii se vor bucura de iepurași vii și de activități și jocuri creative, alături de Lulu, de la Caravana Anima și voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez.
Cei mici, dar și cei mari sunt invitați să vină cu biciclete, rollere și skateboarduri pe pista pumptrack din Piața 25 Octombrie pentru a-și petrece timpul liber în mod activ.

Detalii pe site-ul Centrului  Cultural G.M. Zamfirescu și pe site-ul Primariei Municipiului Satu Mare.

Descoperă Satu Mare! Obiective turistice de top:

  • Turnul Pompierilor – simbol al municipiului Satu Mare, cu o înălțime de 47 m, care oferă o panoramă spectaculoasă asupra oraşului
  • Teatrul de Nord – construit în stil neoclasic
  • Palatul Episcopiei Romano-Catolice și Catedrala Romano-Catolică cu hramul “Înălțarea Domnului” – ridicate în stil clasicist
  • Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” – o îmbinare armonioasă a stilului bizantin cu cel brâncovenesc
  • Catedrala Greco-Catolică „Sf. Arhangheli Mihail și Gavril” – construcție inspirată de arhitectura românească tradițională
  • Biserica Reformată cu Lanțuri – cea mai veche biserică din oraș, construită în stil baroc, al cărei nume provine de la lanţurile gardului care o înconjoară
  • Templul Mare, denumit și Sinagoga de pe strada Decebal – construit în stil maur
  • Casa Vécsey, în prezent Muzeul de Artă – monument istoric și arhitectural, în stil neogotic
  • Hotelul Dacia, numit inițial Hotel Pannonia – construit în stil secesionist unguresc, probabil, cel mai emblematic monument din Satu Mare, care a obținut premiul al doilea la Bienala de la Viena din 1903; în prezent, monumentul se află în renovare.

Călătoreşte cu CFR Călători la Târgul de Paște de la Satu Mare!

 

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern!

Cumpără

Alte articole pe aceeași temă:

Destinații de weekend cu CFR Călători! Timișoara – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Craiova – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Sibiu – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Oradea – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Bucuresti – Târgul de Paște! click aici