Ești elev sau student și ai vacanță în săptămâna 20-26 februarie?

Călătorește cu trenul spre destinațiile preferate de vacanță și vei beneficia de gratuitate dacă ești elev sau de 50% reducere dacă ești student! Biletele pot fi cumpărate online în baza unui ID.

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern!

Cumpără

Iar pentru părinții sau bunicii care te însoțesc, biletul dus – întors* cu reducere de 10%  sau biletul pentru pensionari** cu reducere de 50% reprezintă cele mai avantajoase variante de călătorie!

Important!
* reducere de 10% pentru călătoria unui adult cu tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a;
** reducere de 50% pentru călătoria unui pensionar cu trenuri Regio sau Interregio la clasa a 2-a.

Mai multe pe:
https://www.cfrcalatori.ro/reduceri-pentru-elevi-si-studenti/ 
https://www.cfrcalatori.ro/biletul-dus-intors/ 
https://www.cfrcalatori.ro/reduceri-pentru-pensionari/ 

Pârtiile de schi și de săniuș din stațiunile montane, dar și evenimentele speciale din marile orașe (ateliere pentru copii, teatru de păpuși, filme, spectacole, târguri, tabere urbane pentru dezvoltarea creativității) te așteaptă în această vacanță!

În București, Muzeul Țăranului Român a pregătit pentru copii și nu numai, Atelierele de creativitate pentru vacanță și Târgul Mărțișorului.
https://muzeultaranuluiroman.ro/show-item/ateliere-de-creativitate-pentru-vacanta/
https://muzeultaranuluiroman.ro/show-item/targul-martisorului-2/

Muzeul Satului sărbătorește Dragobetele între 24 și 26 februarie, iar în 26 februarie, dă startul seriei de ateliere pentru copii și adulți  – Călător prin tradiții de primăvară.
https://muzeul-satului.ro/events/dragobetele-2/
https://muzeul-satului.ro/events/calator-prin-traditii-de-primavara-2

La Destiny Park – Băneasa, primul parc de edutainment din România, copiii între 4 și 14 ani, pot învăța prin joacă. “Cei mici pot fi adulți pentru câteva ore sau o zi … piloți, medici, prezentatori de televiziune, pompieri, polițiști. Vocațiile, talentele și pasiunile celor mici sunt observate de specialiști în educație pentru a descoperi care ar putea fi domeniile în care vor excela peste ani”.
https://destinypark.ro/

Iar pentru cei pasionați de artă, Art Safari aduce la Palatul Dacia-România de pe Lipscani,  “sub același acoperiș, arta prestigioasă a trecutului și arta fresh a prezentului, arta internațională din marile muzee ale lumii și arta românească îndrăgită, pictură, sculptură, instalațiile imersive și new media… Pavilioanele… expoziționale sunt spații de învățare și joacă pentu toate vârstele”.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.
https://www.artsafari.ro/editia-11/

În Sibiu, duminică 26 februarie, la Atrium Classic Cafe cei mici sunt invitați să meșteșugărească mărțișoare pentru persoanele dragi în cadrul atelierului Mărțisoare cu “lipici” făcute de cei mici.
https://sibiucityapp.ro/ro/events/martisoare-cu-lipici-facute-de-cei-mici

În Craiova, Teatrul pentru copii si tineret Colibri prezintă în 25 februarie spectacolul Cenușăreasa, iar în 26 februarie, Cântăreții din Bremen, un spectacol pentru toate vârstele.
http://teatrulcolibri.ro/

În Iași, copiii sunt invitati la cursuri de dans sportiv, iar Ateneul Național îi așteaptă cu o serie de spectacole –  Alfabetul năzdrăvan, în 25  februarie, Capra cu trei iezi, în 26 februarie.
https://www.facebook.com/AteneulNationalIasi/?locale=ro_RO

În Târgoviște, copiii și părinții se pot bucura de Târgul de Dragobete și Mărțișor în Piața Mihai Viteazul,  iar în 23 februarie, la Muzeul de Istorie, sunt invitați la un Concert de primăvară. În apropiere, Curtea Domnească, bisericile din incintă și Turnul Chindiei, vă invită la o plimbare în istorie!

Alege destinația și cumpără bilet de tren aici!

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern!

Cumpără