Postat 14-01-2024 in Noutăți

SIMPLU și RAPID

Cu aplicația “CFR Călători bilete online” puteți cumpăra bilete de tren direct de pe telefon.

Aplicaţie disponibilă în Google Play, Apple AppStore, Huawei AppGallery

Odată instalată pe telefon, vă puteți bucura de o mulțime de avantaje:

o La orice oră puteți cumpăra biletul de tren sau vă puteți informa când pleacă următorul tren
o Biletul poate fi vizualizat și prezentat personalului de tren direct din aplicație, chiar dacă nu aveţi acces la internet. Important! Tipărirea biletului nu este obligatorie
o Cumpărați ÎN SIGURANȚĂ. Operațiunea se face în condiții de maximă securitate inclusiv cu memorarea cardului pentru ulterioare rapide.
o Beneficiați de ofertele Card TrenPlus (cei care dețin acest card), Biletul Dus-Întors, Reduceri la cumpărarea cu anticipație. Atenție aceste oferte nu se cumulează
o Veţi fi notificaţi în aplicațíe.cu o oră, apoi cu 10 minute înainte de plecarea planificată (trenul, vagonul și locurile dvs) și şi respectiv cu 10 minute înainte de coborârea planificată.
o Puteți obține informații în timp real despre trenul cu care călătoriţi înainte să ajungă trenul sau chiar în timpul călătoriei, accesând secțiunea “Trenul meu”
o Cei care doresc factură pentru bilet o pot solicita din aplicație. Factura se emite în termenul legal, pentru întregul bilet (Ex. În cazul în care călătoriti în grup factura va fi emisă pentru suma achitată pe biletul de grup, nu individual)
o Puteți vedea istoricul biletelor cumpărate.
o Ai acces la toate biletele cumpărate în trecut
o Dacă plănurile dvs s-au modificat trebuie să știți că puteți modificați data călătoriei, vagonul sau clasa, până la momentul începerii călătoriei, în limita locurilor disponibile sau să renunțați la călătorie. Pentru călătoria de întors din cadrul biletului dus-întors, este posibilă opțiunea “Renunțare la călătorie” după efectuarea călătoriei de dus.