Dacă ești un fan al festivalurilor de muzică, hai cu CFR Călători la SAGA FestivalBucurești între 23 și 25 iunie!
Iar dacă ești pasionat de teatru, CFR Călători te invită la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, din 23 iunie în 02 iulie!

Pentru a vedea orarul trenurilor spre București și/sau Sibiu, intră aici!

– Cumpără bilet dus-întors cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei și beneficiază de reducerea* de 10%. Detalii, aici!
– Achiziționează un card TrenPlus și beneficiază de reducerea* de 25% pentru un număr nelimitat de bilete de tren, cu date de călătorie aflate în perioada de valabilitate a cardului. Detalii, aici!
– În cazul în care călătorești împreună cu prietenii, puteți să beneficiați de reducerea de grup! Astfel:
* pentru grup 20 – 40 persoane,  reducerea* este de 15%
* pentru grup 41 – 80 persoane,  reducerea* este de 20%
* pentru grup mai mare de 80 persoane,  reducerea* este de 25%.
Detalii, aici!
– Cumpără bilet de tren cu maxim 30 zile înainte de data de călătorie și beneficiezi de reducerea la cumpărarea cu anticipație! Astfel:
* la cumpărarea cu anticipație de la 11 zile (inclusiv) până la 30 zile față de data de plecare, reducerea* este de 10%
* la cumpărarea cu anticipație de la 6 zile până la 10 zile față de data de plecare, reducerea* este de 5%.
Detalii, aici!
Notă:
*Reducerile se aplică la tariful de transport! Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau suplimentul de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

SAGA Festival 2023 te așteaptă la Romaero Băneasa cu o producție audio-vizuală impresionantă, cu peste 100 artiști și mai multe genuri muzicale – electronică, rap, tehno, house, hip-hop și trap, cu spectacole live în premieră în România.
Cel mai mare festival din București va avea mai multe scene: Source – Mainstage (muzică electronică), Heat (tehno), Spark (house), Switch (urban&trap), precum și o scenă amenajată într-un avion, unde vei putea participa la cele mai cool petreceri și vei fi mai aproape de artiștii preferați.
Printre artiștii care te vor încânta la această ediție SAGA Festival vor fi: Skrillex, Wiz Khalifa, Fisher, DJ Alan Walker, Lil Nas X, Tale of Us, Robin Schulz și Loreen – câștigătoarea Eurovision 2023, Adriatique, Nina Kravitz, Richie Hawtin, B.U.G. Mafia, Delia, Subcarpați.

Cum ajungi la SAGA Festival?
Transportul de la Gara de Nord la Romaero se poate face cu autobuz direct (205) sau cu metrou și autobuz.
Dacă ajungi în București cu un tren care are oprire în Gara Băneasa, care se află în apropiere de Romaero, transportul până la festival se poate face cu autobuzul 205.

Călătorește cu trenurile CFR Călători și bucură-te cu prietenii tăi de atmosfera de festival!

Cumpără bilet de tren aici!

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura atât în oraș – în Piața Mare, Piața Mică, Piața Habermann, Piața Teatrului, pe pietonala Nicolae Bălcescu, pe Strada Cetății, în teatre, muzee, Fabrica de Cultură, Parcul Astra, Parcul Sub Arini, gară, lăcașuri de cult, cât și în împrejurimile orașului – la Gura Râului, Săliște.
Tema ediției din acest an a FITS – cea de-a 30-a – este MIRACOL/ WONDER și exprimă importanța pe care o are festivalul în transformarea orașului. Iar faptul că Festivalul de Teatru de la Sibiu a devenit cel de-al treilea eveniment de acest fel ca importanță din Europa, și vreme de zece zile, Capitala Culturală Mondială este în România, la Sibiu, reprezintă un miracol.
Vor fi peste 800 de evenimente artistice, spectacole indoor, outdoor și online – de la reprezentații de teatru, dans, muzică, proiecții de film, circ, spectacole de stradă – personaje gigant, acrobații, concerte, la expoziții de fotografie, pictură, târg de carte, conferințe. Vor fi prezente la Sibiu unele dintre cele mai prestigioase instituții culturale din lume:  Burgtheater, Theatre de la Ville Paris, La Comédie de Genève, Compagnie Marie Chouinard, Circus Baobab, Schaubühne Berlin, Vertigo Dance Company, Yamamoto Noh Theatre sau Habima National Theatre.
FITS 30 debutează vineri, 23 iunie, cu spectacole de teatru, muzică și circ stradale, cu reprezentații de teatru și dans în sală, Festivalul Statuilor Vivante – pe Strada Cetății, „O catedrală plină cu orgi” – un concert la orgă la Catedrala Luterană Sf. Maria, UK Gospel Choir Show – la Biserica Parohială Romano-Catolică “Sfânta Treime”, muzica militară a Academiei Forțelor Terestre Sibiu – pe pietonala Nicolae Bălcescu, „Cod roșu de acrobații”- un show de acrobații în Piața Mare, Judy’s Harmonica Ensemble – un concert live la muzicuțe pe scena din Piața Mare. Tot în Piața Mare, spectacolul „Love Songs in… June” va aduce pe scenă artiști români din mai multe genuri muzicale – Monica Anghel, Paula Seling, George Miron, alături de grupul vocal Acapella, Andrei Tudor, band-ul său și cvartetul D’Acord din Sibiu.
În Piața Teatrului, deschiderea și închiderea FITS30 vor fi marcate cu un extraordinar spectacol de lumini – drone și lasere, Drone Show.
În cele 10 zile ale festivalului publicul se va bucura de „Culori ritmate” din Franța, un spectacol coregrafic urban, colectiv, combinat cu o instalație de lumini – nouă roți între 2 și 7 metri înălțime, luminate de mii de LED-uri, care defilează prin mulțime pe muzică electronică mixată live de un DJ, spectacolele „Flamenco Fusion” din Spania, „Fado la răscruce” din Portugalia, „Fanfara veselă” din Israel – un spectacol muzical mobil, cu multă veselie, acrobații și interacțiune cu publicul, „Acordeoniștii” din Franța – un spectacol stradal muzical și coregrafic pe ritmuri de acordeon, dar și de muzică rock,  „Ars Romana” – o reconstituire istorică a unor aspecte din viața cotidiană din Dacia romană, spectacolul folcloric „Miracolul tradițiilor românești”, „Simfonie și lumină” – The Revolution Orchestra din Israel, un spectacol muzical-teatral, care îmbină muzica și proiecțiile video.

Călătorește cu trenurile CFR Călători pentru a fi #ParteDinMIRACOL!

Cumpără bilet de tren aici!