Update 0ra 10:30

Măsurile operative care se iau au cu prioritate sunt legate de siguranța pasagerilor. Acolo unde va fi necesar CFR Călători se organizează astfel încât pasagerii să primească sandvisuri, apă și băuturi calde.

Update 28 decembrie 2021

În cursul dimineții de 28 decembrie 2021, vremea nefavorabilă a generat căderi de vegetație pe locomoitiva trenului R 4504 care staționează de la ora 5:30 între stațiile Izvorul Mureș și Izvorul Olt. Organele de intervenție CFR SA au intervenit la acoperișul locomotivei, iar în prezent se lucreză la verificarea liniei de contact. Se estimează că trenurile R 4504 și R 4503 își vor relua circulația în cel mai scurt timp. CFR Călători a acordat asistență călătorilor din trenuri informându-i permanent de situația creată și în prezent în trenul R 4504 se mai găsesc 7 călători.

======

27 decembrie 2021

Căderile de copaci pe linia de contact în cursul acestei seri, 27 decembrie 2021, au generat întreruperea circulației feroviare pe segmentul dintre Valea Largă și Comarnic.

Pe firul 1 s-a reluat alimentarea liniei de contact cu energie electrică după intervenția echipelor speciale ale CFR SA. Pentru deblocarea și tragerea trenurilor din zona afectată s-a intervenit și se intervine cu locomotive diesel furnizate operativ de CFR Călători.

Pe firul 2 de circulație echipele de intervenție feroviară lucrează încă la deblocarea liniei.

Trenul R 3032, care a fost afectat de această întrerupere temporară generată de vremea nefavorabilă, și-a reluat circulația către București, cu o întârziere estimată de 170 minute.

Din cauza timpului nefavorail din cursul nopții mai pot exista unele perturbări în circulația trenurilor de călători, Compania fiind pregătită să intervină cu locomotive diesel în toate locurile în care vor apărea perturbări de alimentare cu energie electrică în circulația trenurilor.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
0219521 – INFO CFR (trafic intern).
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
la personalul nostru din staţii.