Dacă ești pasionat de film, hai cu CFR Călători la Transilvania International Film Festival – Cluj Napoca, în perioada 09 – 18 iunie!

Pentru a vedea orarul trenurilor spre Cluj Napoca şi pentru a cumpăra bilete de tren, intră aici!

Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere* la tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a!
Sau cumpără un Card TrenPlus și vei avea 25% reducere* la trenurile de rang Regio și Interregio! În plus, vei putea călători oriunde vrei tu cu aceeași reducere de 25% în decurs de un an de la data emiterii cardului!
Notă:
Biletele dus-întors nu se emit în ziua de plecare a trenului de dus! Biletul trebuie achiziţionat cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei!
Cardul TrenPlus nu se poate achiziționa cu valabilitate din ziua emiterii!
Pentru aceste oferte biletele pot fi cumpărate online sau de la automatele de vânzare bilete şi casele de bilete din gară sau agenţii de voiaj.
Important:
Biletele de tren CFR Călători pot fi cumpărate de la automatele de vânzare bilete din gări cu cel puțin 5 minute înainte de plecarea trenului sau online, până la ora de plecare a trenului, cu 5% reducere*!
Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de facilități!
Dacă ai mulți prieteni și veți călători împreună, puteți beneficia de reducerea de grup*! Reducerea de grup se acordă în funcție de numărul de persoane din grup și începe de la 15% pentru minim 20 persoane!
*Reducerea se aplică la tariful de transport!
Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau tariful suplimentului de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

TIFF, cel mai mare festival din România dedicat filmului va avea, pe lângă cele două competiții internaționale – lungmetraj ficțiune și lungmetraj documentar, proiecții ale celor mai așteptate și premiate filme ale sezonului, retrospective ale celor mai importanți cineaști din lume – Jean Luc Godard, Sidney Lumet, Oliver Stone, o impresionantă selecție de cinema nordic – Focus Nordic, invitaţi speciali – Oliver Stone, Geoffrey Rush, Timothy Spall, Horațiu Mălăele, expoziții de artă, concerte (Jay-Jay Johanson, Tangerine Dream, Nightlosers & Trio Ardealul), Film Food – cine și filme gourmet (cu chefi renumiți, care vor pregăti cine inspirate din filmele prezentate), întâlniri între creatorii de film și public, Zilele Filmului Românesc.
Proiecţiile vor avea loc atât în cinematografe, cât şi în aer liber sau în locaţii neconvenţionale – Piața Unirii, Iulius Parc, Parcul Etnografic “Romulus Vuia”, Cercul Militar, Muzeul de Artă, Castelul Bánffy din Bonțida.
Timothy Spall (Peter Pettigrew din seria Harry Potter) va fi omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Gala de Deschidere a festivalului, din 9 iunie, în Piața Unirii.
Geoffrey Rush (căpitanul Hector Barbossa din Pirații din Caraibe sau logopedul din Discursul Regelui), va primi Premiul pentru întreaga activitate la Gala de Închidere TIFF din 17 iunie, iar regizorul Oliver Stone va primi Trofeul Transilvania pentru întreaga carieră.
Actor, regizor, caricaturist și scriitor, Horațiu Mălăele va primi Premiul de Excelență la Gala de Închidere TIFF.22 și va susține show-ul “Sunt un orb” în 17 iunie.

Ediția TIFF.22 are și o importantă secțiune dedicată copiilor –  filme, ateliere creative, distracție.
Programul EducaTIFF susține educația cinematografică a copiilor și a adolescenților, la Mini-Cini, cinematograful gonflabil din Iulius Parc, copiii între 3 și 12 ani se vor putea bucura de filme pentru vârsta lor, iar în Parcul Poligon din Florești, de jocuri, distracție în aer liber, activități de descoperire și învățare.

Detalii, aici!

Cluj Napoca – „orașul festivalurilor”, te așteaptă să îl descoperi!

Alege călătoria cu trenurile CFR Călători și cumpără bilet de tren aici!