Ești pasionat de muzică, artă și tehnologie? Îți plac mișcarea, dansul? Ești preocupat de sustenabilitate și de mediul înconjurător?
CFR Călători te duce în acest weekend la cel mai mare eveniment muzical din vestul țării – District23, care unește trei festivaluri în acest an în care Timișoara este Capitală Culturală Europeană – Flight Festival, Vest Fest și Magnetic Festival!

Pentru a vedea orarul trenurilor spre Timișoara şi pentru a cumpăra bilete de tren, intră aici!

Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere* la tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a!
Sau cumpără un Card TrenPlus și vei avea 25% reducere* la trenurile de rang Regio și Interregio! În plus, vei putea călători oriunde vrei tu cu aceeași reducere de 25% în decurs de un an de la data emiterii cardului!
Notă:
Biletele dus-întors nu se emit în ziua de plecare a trenului de dus! Biletul trebuie achiziţionat cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei!
Cardul TrenPlus nu se poate achiziționa cu valabilitate din ziua emiterii!
Pentru aceste oferte biletele pot fi cumpărate online sau de la automatele de vânzare bilete şi casele de bilete din gară sau agenţii de voiaj.
Important:
Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de facilități!
Dacă ai mulți prieteni și veți călători împreună, puteți beneficia de reducerea de grup*! Reducerea de grup se acordă în funcție de numărul de persoane din grup și începe de la 15% pentru minim 20 persoane!
*Reducerea se aplică la tariful de transport!
Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau tariful suplimentului de pat la vagon de dormit/cușetă   se achită integral!

District23 se va desfășura pe Aerodromul Cioca între 16 iunie și 18 iunie și va avea muzică de toate genurile –  pop-rock, hip-hop, drum & bass, trap, retro, pe trei scene principale şi trei secundare.
Flight Festival – singurul festival de edutainment din Estul Europei, îmbină muzica, arta și tehnologia și va aduce artiști ca: Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, Tom Odell, John Newman, trupa  S.A.R.S., R.U.A., Delia, Connect-R, Vunk, Maryliss, Andi Moisescu.
Vest Fest este un festival de muzică și activități urbane, care încurajează sustenabilitatea și va avea printre artiști și trupe pe B.U.G. Mafia, Subcarpați, Delinquent Habits, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Azteca, Argatu.
Magnetic Festival promovează stilul musical drum & bass, mișcarea, dansul și îi va avea pe scenă, printre alții, pe Hedex, Camo & Krooked b2b Mefjus, Andromedik, Floiwidus, Lens.

District23 va avea mai multe zone de festival: zona de activități – zbor cu avionul, zbor cu balonul, roata panoramică, zona pentru copii, zona de mâncare, zona de relaxare – piscină, plajă, zona VIP! Harta District23, aici!
Achiziționarea unui bilet permite accesul la toate cele 3 festivaluri.
Până la Timișoara călătoriți cu trenul, iar din oraș la eveniment și de la eveniment în oraș, atât cu autobuzul special, cât și cu mijloace de transport în comun, curse care vor fi gratuite pentru participanții la festival. Orar autobuze, aici și aici!

Timișoara – Capitala Culturală Europeană, te invită în această perioadă și la alte evenimente:
Festivalul Internațional de Cultură și Patrimoniu Digital – în cadrul Flight Festival 2023, la Cortul Tech, perioada 16-18 iunie; detalii, aici.
Bienala Art Encounters – My Rhino Is Not a Myth. art science fictions – dedicată intersecției dintre artă, știință și ficțiune, care va putea fi vizitată până pe 16 iulie 2023; detalii, aici.
WePerform – Seri de muzică și teatru – duminică, 18 iunie, începând cu ora 16, în Piața Libertății; detalii, aici.

Călătorește cu trenurile CFR Călători și cumpără bilet de tren aici!