CFR Călători te invită să descoperi în fiecare weekend o destinație turistică din România!

Și pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, îți propunem să călătorești cu trenul spre cele mai frumoase târguri de Paște din țară!

Oradea – cea mai frumoasă destinație Art Nouveau din Europa în 2022 – te așteaptă la deschiderea Târgului de Paște în 7 aprilie 2023!

Pentru a vedea orarul trenurilor spre Oradea, precum și prețul biletelor de tren, intră aici!

Alege biletul dus – întors și vei beneficia de 10% reducere* la tren de orice rang (Regio, InterRegio, Intercity) la clasa 1 sau a 2-a!
Sau cumpără un Card TrenPlus și vei avea 25% reducere* la trenurile de rang Regio și Interregio! În plus, vei putea călători oriunde vrei tu cu aceeași reducere de 25% în decurs de un an de la data emiterii cardului!

Notă:
Biletele dus-întors nu se emit în ziua de plecare a trenului de dus! Biletul trebuie achiziţionat cu minim o zi înainte de efectuarea călătoriei!
Cardul TrenPlus nu se poate achiziționa cu valabilitate din ziua emiterii!
Pentru aceste oferte biletele pot fi cumpărate online sau de la automatele de vânzare bilete şi casele de bilete din gară sau agenţii de voiaj.

Important:
Biletele de tren CFR Călători pot fi cumpărate de la automatele de vânzare bilete din gări cu cel puțin 5 minute înainte de plecarea trenului sau online, până la ora de plecare a trenului, cu 5% reducere*!
Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de facilități!
Dacă ai mulți prieteni și veți călători împreună, puteți beneficia de reducerea de grup*! Reducerea de grup se acordă în funcție de numărul de persoane din grup și începe de la 15%!

*Reducerea se aplică la tariful de transport!
Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau tariful suplimentului de pat la vagon de dormit/cușetă se achită integral!

Târgul de Paște de la Oradea va avea loc între 7 și 17 aprilie 2023, în Cetatea Oradea, care va deveni punctul de atracție pentru întreaga familie, prin decoruri tematice și un program plin de activități distractive.

Vizitatorii se vor bucura de mâncăruri gustoase, spectacole culinare cu rețete tradiționale, food trucks, produse locale, wine corner, cadouri, activități pentru copii, ateliere educative, picturi pe față, labirintul iepurașilor, tir cu arcul, scenete de teatru, magie.
În perioada de desfășurare a Târgului de Paște, autobuzul turistic va avea oprire și în proximitatea Cetății Oradea, pentru a facilita accesul vizitatorilor.

Programul zilnic și lista completă a activităților târgului aici!

Descoperă Oradea, un oraș primitor, proaspăt și plin de viață, un oraș-muzeu, în care se îmbină armonios diverse stiluri arhitecturale!

Obiective turistice de top:
– Piața Unirii, cunoscută și sub numele de Piața Mică, centrul cultural-istoric al orașului, cu Palatul Primariei și Turnul Primăriei – de unde se poate admira orașul, Palatul Episcopal Greco-Catolic – în stil eclectic, Palatul Vulturul Negru – emblema orașului, cel mai reprezentativ monument Art Nouveau din Oradea, a cărui denumire provine de la vitraliul care înfățisează un vultur negru, Palatul Moskovits Adolf și fiii – în stil secession, Biserica cu Lună – biserică ortodoxă în stil baroc, renumită datorită ceasului din turn, care indică fazele Lunii
Piața Regele Ferdinand I, cu Casa Poynar – în stil Art Nouveau, Teatrul de Stat Regina Maria, Palatul Sztarill, în prezent, Grand Hotel Astoria – în stil neogotic cu elemente secession, Hotel Transilvania (Pannónia)
– Calea Republicii
– cea mai frumoasă stradă pietonală a orașului, cu Palatul Rimanoczy Kálmán-senior – arhitectură de influență venețiană, Palatul Rimanóczy Kálmán junior – în stil eclectic, Palatul Moskovits Miksa – în stil Art Nouveau, Palatul Stern și Palatul Apollo
– Str. Vasile Alecsandri
– o altă stradă pietonală, care pornește din Piața Unirii și duce spre Parcul 1 Decembrie, cu clădirea Magazinului de sticlărie Deutsch – în stil secession
– Cetatea Oradea –
cu o istorie de aproape 1000 de ani, recent renovată, punctul central al evenimentelor culturale orădene
– Complexul Baroc – cel mai mare ansamblu baroc de pe teritoriul României, constituit din Palatul Baroc (Palatul Episcopiei Romano-Catolice) – care are circa 100 camere și 365 ferestre, Catedrala Romano-Catolică, Șirul Canonicilor – un complex de 10 clădiri în stil baroc, unite de un coridor lung de peste 250 metri, constituit din 57 arcade
– Grădina Palatului Episcopal Romano-Catolic – care este arie naturală protejată
Parcul Libertății și Promenada de pe Crișul Repede
– Sinagoga Neologă Sion
– a treia ca mărime din Europa, cu o arhitectură inspirată din stilul maur
– Casa Darvas – La Roche – construită în stil Art Nouveau-Secession, care găzduiește acum Muzeul Art Nouveau
Muzeul Țării Crișurilor –  care are una dintre cele mai mari colecții de obiecte de arheologie, artă și etnografie din România.

Călătoreşte cu CFR Călători la Târgul de Paște de la Oradea!

 

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern!

Cumpără

Alte articole pe aceeași temă:

Destinații de weekend cu CFR Călători! Timișoara – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Craiova – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Satu Mare – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Sibiu – Târgul de Paște! click aici
Destinații de weekend cu CFR Călători! Bucuresti – Târgul de Paște! click aici