Anul acesta vacanțele sunt mai așteptate ca niciodată … în sfârșit putem călători … ne putem bucura de frumusețea unui peisaj de la fereastra trenului lasând gândurile să alunece leneșe spre niciunde …

Marea ne așteaptă și putem lăsa grija drumului în seama trenului.

Fie că suntem din Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Iași  , Suceava, Timișoara, Sibiu putem pleca cu trenul spre mare încă din 12 iunie .

În perioada următoare, din 26 iunie, putem călători direct spre litoral și din Arad, Deva, Oradea,  Brașov, Târgu Mureș, Galați.

Dacă drumul este lung și pe timp de noapte, o cușetă sau un vagon de dormit ne așteaptă. Dar atenție! …. trebuie să ne cumpărăm biletele din timp, cu max 20 zile înainte,  ca să nu avem surpriza de a nu găsi loc.

Cea mai simplă modalitate de cumpărare a biletelor este online, dar dacă nu avem această variantă putem apela la automatele de vânzări din gări, la casele de bilete din stații și agenții de voiaj CFR.

Cumpără bilete ONLINE în trafic intern

Cumpără

Pentru a ne păstra în siguranță, la bordul trenurilor este obligatoriu să purtăm masca de protecție și să respectăm distanța socială față de persoanele necunoscute.

Măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 în perioada stării de alertă Citește

Dacă dorim să aflăm informații despre orele de plecare /sosire ale trenurilor  sau despre prețuri, putem accesa site-ul cfrcalatori.ro unde căutam informația dorită în Mersul Trenurilor, putem suna la nr de tel 021/9521 sau ne putem adresa personalului CFR Calatori din stații.

Detalii despre posibilitățile de călătorie cu trenul spre litoral Citește
Trenuri spre LITORAL Descarcă
Trenuri dinspre LITORAL Descarcă

Să ne bucuram așadar de o călătorie relaxată și în siguranță către vacanța mult visată!

Drum bun!